Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åhus Tennisklubb
Tennis

Välkommen till Åhus Tennisklubb!
Åhus Tennisklubb har en inomhusanläggning med 3 banor samt ett gym. Utomhusbanorna består av 4 grusbanor som ligger alldeles intill stranden och havet på Täppet och en nylagd grusbana på Äspet.  

Vill du boka bana och spela? Klicka då här

Vill du bli medlem i Åhus Tennisklubb? Klicka då här
Junior
Tjugotredje året med sommarkurser i Åhus Tennisklubb
2018-07-09 10:58, Junior
Det är faktiskt 23:e året i rad som Uffe Samuelsson leder sommarkurser i Täppet på våra grusbanor. Se Uffes kommentar på premiärdagen. 
Vi hoppas alla ska ha en kul tid på banan och lära sig mycket om tennis. 

Ledigt extrajobb - assisterande tränare i Åhus Tennisklubb
2018-07-06 10:34
Vill du få chans att träna några av dessa juniorer?

Åhus Tennisklubb växer och vi har många barn och ungdomar i träning, nu till hösten behöver vi förstärka med en person som ska assistera vår chefstränare Ulf Samuelsson.

För att du ska vara till hjälp behöver du ha god tenniskunskap, ha energi och vilja att lära ut och även förmedla tjusningen med tennis. Målet är att barnen ska tycka att ”tennis är det roligaste som finns”, samtidigt som de ska utvecklas som tennisspelare.


För mer information kontakta Fredrik Rönnberg, tel 0723-95 24 15. 


Läs mer om tjänsten här. 

Åhus Outdoor Open och Kristianstads Automobil Open 2018
2018-06-30 12:49
Några av våra generösa sponsorer

Årets stora utetävlingar på Täppetbanorna är nu avklarade. Vi fick njuta av en underbar energi, spänning och spelglädje tack vare gästande spelare. Stort tack går till tävlingsledningen med André Danielsson, Mattias Olsson och Ulf Samuelsson som fick några svettiga dagar. Vädret var i stort sett med oss alla dagar.  


Vi vill rikta ett stort och varmt tack till alla de företag som på olika sätt sponsrade årets tävling. Tack var er sponsorer kunde vi erbjuda helt fantastiska priser i lotteriet, ett härligt utbud av mat och fika i kiosken och en mycket uppskattad Tennis Lounge.

Vi vill även passa på att tacka alla företag som sponsrar Åhus Tennisklubb som helhet. Ni gör det möjligt för klubben att arrangera uppskattade tävlingar, erbjuda fina banor såväl vid Täppetstranden som inomhus, hög nivå på tränare och utvecklande tennisläger. Vi är så tacksamma för att ni alla stöttar Åhus Tennisklubb.


Vi ses till Åhusveckan nästa år! 

Junior
En utmärkt upplaga av Prince Camp är över
2018-06-28 21:41, Junior
Inför matchspel sista träningsdagen på Prince Camp
Idag avslutade vi Prince Camp med matchspel på alla banor samtidigt. Vid den sista samlingen bad vi samtliga deltagare att utvärdera lägret. Vår huvudtränare Ulf Samuelsson berömde träningsgänget för gott deltagande och gav samtidigt några rekommendationer för framtiden. Han uppmanade spelarna att fortsätta vara noggranna vid alla spelövningar som t ex Dingles och framförallt fokusera på fysövningar. Den moderna tennisen kräver så mycket mer kraft och tempo så stabiliserande fysövningar är ett måste för att undvika skador och hänga med i utvecklingen. 

Tack till alla deltagare, ledare och funktionärer som gjort lägret möjligt. Vi lovar att sammanfatta utvärderingar och ladda om för ett ännu bättre Prince Camp nästa år. 
Junior
Dag två på Prince Camp
2018-06-26 16:12, Junior
Träningsgruppen 2018 (saknar dock Mattias Emilsson fystränare)
Juniorerna kämpar på under träningslägret Prince Camp. Det ser ut att vara roliga och nyttiga övningar på tennisbanan. Under fyspassen får de testa på lite MultiskillZ övningar men även utmanas mentalt. 

Ikväll satsar vi på grillning ute vid tennisbanorna. 
Nyheter från våra grupper
 

Väder Åhus