Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åhus Tennisklubb
Tennis

Välkommen till Åhus Tennisklubb!
Åhus Tennisklubb har en inomhusanläggning med 3 banor samt ett gym. Utomhusbanorna består av 4 grusbanor som ligger alldeles intill stranden och havet på Täppet och en nylagd grusbana på Äspet.  

Vill du boka bana och spela? Klicka då här

Vill du bli medlem i Åhus Tennisklubb? Klicka då här
Åhus Tennisklubb - nu också på Instagram
2018-06-19 21:06
Nu finns också Åhus Tennisklubb på Instagram sedan några dagar. På instagram heter vi åhustennis1935. 

Här vill vi att fler har lust att lägga ut bilder från händelser vi är med om i tennislivet. Vill du också vara med och bidra, kontakta Fredrik Rönnberg så får du detaljer. 


Åhus Outdoor Open igång - intervju med tävlingsledningen
2018-06-16 13:04
Sommarens bästa tennisturnering är igång i Täppet och på Äspetbanan. Det är många matcher som ska avverkas på dagarna mellan lördag och torsdag, 16-21/6. 

I elitklassen håller vi några extra tummar för Eric och Christian Samuelsson från Åhus. Eric plågas av en armbågsskada och Christian har från och till haft problem med axeln, men båda killarna kommer göra sitt bästa för att komma till start i god form. 

Kom ner och njut av en god kopp kaffe från caféet och titta på bra tennis på hemmaplan. Välkomna! 
Junior
Avslutning för de yngsta juniorerna
2018-06-10 21:45, Junior
Redo för skoj på gruset
En underbar lördagsförmiddag fick vi uppleva tillsammans med våra yngsta juniorer. Avslutning bjöd på roliga lekar, övningar, spel med äldre juniorer samt efterlängtad glass i värmen. 

Stort tack till Mattias Emilsson och Oskar Jönsson som höll i de flesta övningarna. Tack också till äldre juniorer för bra sparring. 
Vuxen
Succé för första flaggdubbeln
2018-06-07 15:02, Vuxen
Hela gänget vid flaggdubbeln
Det var sexton spelsugna dubbelspelare som checkade in på Täppetbanorna på vår nationaldag redo för flaggdubbel. Monica Gyllerup hade planerat ett kul och effektivt spelschema där fyra personer ingick i varje lag. Man fick chans att spela med alla sina lagkompisar i korta matcher i supertiebreak i totalt nio spelomgångar. 
Turneringen blev jämnast möjliga då två lag hamnade på samma poäng. Efter en rafflande final stod till slut Tor, Simona, Kristina och Fredrik som slutsegrare. Grattis! 

Därefter blev det mysigt mingel vid klubbstugan med bubbel, jordgubbar och grädde. En stund vid tennisbanan att minnas och längta efter. Fantastisk upplevelse med supersköna tenniskompisar i ett koncept vi borde göra till tradition. 


Hjälp oss att vattna banorna!
2018-06-04 10:22
Skänk banan vatten
Sommarvärmen skapar extra utmaningar för oss att hålla utebanorna i bra skick. Våra grusbanor behöver vatten, annars går de sönder. 

Vi uppskattar att många spelare passar på att vattna banan bredvid som är ledig och vattnar sin egen bana efter spel. Vi hoppas att du också kan sluta spela några minuter tidigare för att duscha av grusbanan med vatten efter spel. 

Stort tack för hjälpen! 
Nyheter från våra grupper
 

Väder Åhus