Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åhus Tennisklubb
Tennis

Välkommen till Åhus Tennisklubb!
Åhus Tennisklubb har en inomhusanläggning med 3 banor samt ett gym. Utomhusbanorna består av 4 grusbanor som ligger alldeles intill stranden och havet på Täppet och en nylagd grusbana på Äspet.  

Vill du boka bana och spela? Klicka då här

Vill du bli medlem i Åhus Tennisklubb? Klicka då här
Segerintervju med Christian Samuelsson
2018-06-21 21:08
Publiken fick glädjas åt ytterligare en seger i Sommartouren av en Åhusson. Christian Samuelsson lycklig vinnare, se hans reaktion efter finalvinsten. 
Christian Samuelsson vinner Kristianstad Automobil Open
2018-06-21 21:01
Jeppe Johansson-Holm och vinnaren Christian Samuelsson
Efter en knallhård final mot Jeppe Johansson-Holm står Christian Samuelsson, GLTK, äntligen som vinnare av Kristianstad Automobil Open i Åhus. I Christians tredje final når han längst upp, men det satt hårt inne. Efter 4-6, 6-3 och ledning 3-2 i avgörande set fick Jeppe Johansson-Holm krampkänning och var tvungen att ge upp. Stort grattis till Christian Samuelsson som tar ett stort kliv framåt i Sommartourens toppskikt. 

I damfinalen vann Lisa Zaar från KLTK över Rebecca Ehn från Lidköping i två raka set efter säkert spel. 
Eric Samuelsson visar på styrka trots knapp förlust
2018-06-20 20:14
I sommartouren under Kristianstad Automobil Open får vi se riktigt bra tennis. Glädjande nyheter är att Christian Samuelsson är vidare i turneringen. Idag fick tyvärr Eric Samuelsson respass av Arvid Nordquist från Trosa, Södertälje. Vi som såg matchen kan ändå intyga att Eric kämpade väl med en hög säkerhet och några läckerheter som stoppvolleys och annat. Med lite tur på de avgörande bollarna hade Eric tagit hem matchen men fick tyvärr se sig besegrad med knappa 6-7, 5-7. 

Imorgon drar det ihop sig till finalspel. 
Åhus Tennisklubb - nu också på Instagram
2018-06-19 21:06
Nu finns också Åhus Tennisklubb på Instagram sedan några dagar. På instagram heter vi åhustennis1935. 

Här vill vi att fler har lust att lägga ut bilder från händelser vi är med om i tennislivet. Vill du också vara med och bidra, kontakta Fredrik Rönnberg så får du detaljer. 


Åhus Outdoor Open igång - intervju med tävlingsledningen
2018-06-16 13:04
Sommarens bästa tennisturnering är igång i Täppet och på Äspetbanan. Det är många matcher som ska avverkas på dagarna mellan lördag och torsdag, 16-21/6. 

I elitklassen håller vi några extra tummar för Eric och Christian Samuelsson från Åhus. Eric plågas av en armbågsskada och Christian har från och till haft problem med axeln, men båda killarna kommer göra sitt bästa för att komma till start i god form. 

Kom ner och njut av en god kopp kaffe från caféet och titta på bra tennis på hemmaplan. Välkomna! 
Nyheter från våra grupper
 

Väder Åhus