Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åhus Tennisklubb
Tennis

Välkommen till Åhus Tennisklubb!
Åhus Tennisklubb har en inomhusanläggning med 3 banor samt ett gym. Utomhusbanorna består av 4 grusbanor som ligger alldeles intill stranden och havet på Täppet och en nylagd grusbana på Äspet.  

Vill du boka bana och spela? Klicka då här

Vill du bli medlem i Åhus Tennisklubb? Klicka då här
Glädjande nyhet: Sommartouren kommer till Åhus Tennisklubb
2020-07-08 20:30
Kan Filip Bergevi vinna årets upplaga också?
Yes! Vi kan nu avslöja att vi kan arrangera sommarens Kristianstad Automobil Open mellan 15-18:e augusti. Tennisförbundet har godkänt sanktion för att flytta vår tävling så vi kan arrangera den. 

Stort tack till vår huvudsponsor Kristianstad Automobil Open som är med oss även i år. Tack också till förbundet som hjälpt oss att flytta vår tävling från juni till augusti. 

Vi känner oss så taggade för att hälsa den svenska tennisseliten välkomna till Åhus igen. Elitklasser för herrar och damer är inplanerade med för året extra hög prissumma, hela 20.000 kr i varje klass. Tävlingen i Åhus blir den sista i sommartouren innan finalen i Näsbypark. 

Välkomna till Kristianstads Automobil Open - 15-18/8! 
Junior
Succé för minitennis
2020-07-04 18:12, Junior
Lockar till spel
Trots sommarregn kan vi nu förklara den nya minitennisbanan invigd. På lördag eftermiddag ordnade vi rundtennisturnering för alla juniorer. 

Banan funkar finfint och kommer bli en stor succé i vår anläggning i Täppet. Föreningen kommer försöka ha nätet uppe hela sommaren och det är fritt spel för alla som vill. Har ni inte minitennisracket och minitennisboll, fråga i klubben. Vi ska försöka ha lite utrustning man kan låna. 

Det var mysig stämnig vid banan med sommarmusik, spel, korvgrillning och glass. Vinnarna av minitennisturneringen vann till och med priser. Tack till våra egna juniorer, Viktor och Valter för att ni drog ihop en härlig invigning. 

Nu kör vi minitennis! Välkomna allihop i Åhus! 
Junior
Invigning av nya minitennisbanan på lördag
2020-07-02 22:50, Junior
På lördag firar vi att vår nya minitennisbana står klar i Täppet. Det känns så kul att kunna bjuda Åhus på en härlig ny plats redo för spel. 

Valter Larsson och Viktor Rönnberg förbereder för rundtennis, grillning och skoj för alla som vill vara med. Lördag den 4/7 klockan 16 blir det invigning. OBS, ny tid!!!

Välkommen! 

PS. Stort tack till sponsorer som bidragit till att Åhus Tennisklubb kan bjussa på minitennis! 
Junior
Stark 3-0 vinst för Pojkar 14B mot Höllviken
2020-06-28 14:22, Junior
Fabian, Malte och Viktor i det segrande hemmalaget
Höllvikens TK kom på besök denna varma söndag och våra gäster fick det svettigt även på banan. Fabian Månsson och Viktor Olsson gav Åhus en 2-0 ledning efter singelspelet. Fabian fortsatte sedan att övertyga i dubbelpar med Malte Sjölin och kunde vinna dubbeln i raka set, 6-2, 6-0. 

Stort grattis till en stark 3-0 seger. 
Nästa seriematch för killarna i P14B är den 16:e augusti. 
Soligt Prince Camp 2020 avslutat
2020-06-25 21:03
Många glada och nöjda deltagare tillsammans med våra duktiga tränare med Uffe i spetsen
Under torsdagen avslutades årets Prince Camp i gassande solsken. Massor med tennis har varvats med svettiga fys-pass, och flertalet av deltagarna vittnar om träningsvärk. Årets läger har i pandemins spår varit ett dagläger i fyra intensiva, varma, lärorika och roliga dagar. Allt från mat till träning har fungerat perfekt, och det var trötta och glada ungdomar som motvilligt lämnade våra fina banor. Stort tack till Uffe, som med stöttning av Hanna, Edvard, Henry och Rebecka har sett till att årets Prince Camp blev ännu en succé. Hoppas vi ses snart på gruset igen!


Nyheter från våra grupper