Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åhus Tennisklubb
Tennis

Välkommen till Åhus Tennisklubb!
Åhus Tennisklubb har en inomhusanläggning med 3 banor samt ett gym. Utomhusbanorna består av 4 grusbanor som ligger alldeles intill stranden och havet på Täppet och en nylagd grusbana på Äspet.  

Vill du boka bana och spela? Klicka då här

Vill du bli medlem i Åhus Tennisklubb? Klicka då här
Baka till Julskyltning på torget 8:e december
2019-11-28 20:25

Nu börjar det närma sig december månad och Åhus årliga julskyltning på torget och Köpmannagatan. Åhus Tennisklubb har traditionsenligt blivit erbjudna en bod på torget av Lions i Åhus. I boden kommer våra juniorer sälja lotter och priser blir hembakat julgodis och kakor.


Lions i Åhus har i många år stöttat Åhus Tennisklubb i form av olika bidrag. I år har vi t.ex fått 10 000 kronor för inköp av ny minitennisutrustning, som rack, bollar och nät. När tennisklubben står på torget och har sin jultombola känner vi att vi kan ge tillbaka och visa Lions i Åhus hur mycket vi uppskattar deras stöd till tennisklubben. 


För att detta ska gå att genomföra behöver vi er hjälp med priserna. Alla medlemmar hjälps åt att baka kakor eller julgodisar och paketerar dem snyggt som vinster. Var med och bidrag! 


Lämna era vinster i köket på övervåningen i hallen senast den 7 december, vi anvisar plats.


Tack alla snälla för att ni ställer upp och bakar och fixar priser!


Hälsningar

Juniorkommittén i Åhus Tennisklubb

Junior
Juniorer spelar kanon i Head Cup Karlskrona
2019-11-25 21:32, Junior
Tack alla ungdomar som har visat framfötterna i Karlskrona! 

Jag och Grant fick se många bra matcher med väldigt fin inställning. Vi är väldigt nöjda. Det var en fin samman hållning i gruppen, härligt gäng.
Tack till alla föräldrar som var med o stöttade o hjälpte till med logistiken. En tävlingsform som vi gillar, många matcher till alla.

Karlskrona TK levererade en väldigt fin tävling, tack till dom. En tävling som vi ska planera in till nästa höst.
Nu kör vi i morgon på hemma plan o tar med oss till träningsbanan vad vi gjort i helgen. 

Tack alla 

Grant o Uffe
Viktiga seriematcher i helgen
2019-11-17 19:46
A-laget efter vinst mot Åkarp-Burlöv
Det var viktiga seriematcher under söndagen. 

Efter några uppskjutna matcher fick äntligen våra damer mäta krafterna på banan. Tyvärr blev Helsingborg för svåra idag, men tjejerna är i alla fall igång och matchar. 

För A-laget blev det 3-1 vinst hemma mot Åkarp-Burlöv efter övertygande insatser av Miles Mahoney, Ludvig Danielsson och Adam Ernberg. 

Vårt andralag i herrserien div 4 klarade 2-2 borta mot Vä, vilket måste betraktas som något av en bragd eftersom hela tre spelare på skadelistan. Martin Larsson, William Eklund och Valter Larsson knep en viktig poäng och håller avståndet mot Vä i tabellen. 

Vi är stolta över alla spelare! 
Junior
Dagens stjärnor - spelarna i SO-Tour
2019-11-16 13:57, Junior
Alla stjärnor med matchvärdarna
Vid höstens SO-Tour Midi fick vi stifta bekantskap med ett antal spelsugna juniorer. Helt perfekta spelförutsättningar och härlig stämning bidrog till en succétävling. 

Vi som var åskådare hann se många intensiva matcher under de tre timmar som tävlingen varade. Jättekul att få uppleva det fina fotarbetet och härliga slagen av dagens stjärnor - alla deltagare i SO Tour Midi. 

Tack till våra matchvärdar William, Eric och Edvard som höll reda på ställningen och servandet. 
Stark insats av herrlaget (div 4) mot Svedala
2019-11-10 13:34
Martin Larsson, Henry Rönnberg och Martin Björneskog efter 3-1 mot Svedala
Söndagen bjöd på en fin hemmamatch mot Svedala i herrarnas division 4. Henry Rönnberg, Martin Larsson och Martin Björneskog hade 2-1 inför dubbeln. 

Henry kunde vinna en oerhört jämn förstasingel efter tieabreak och 6-4 i andra set. Martin Larsson uppvisade ett säkert spel och vann sin singel med klara siffror. För Martin Björneskog blev det tuffare då han trampade fel och skadade foten. Trots skadan kämpade han vidare hela matchen, men kunde inte riktigt göra sig rättvisa. 

Dubbeln spelade Henry och Martin L med ett bra samarbete och tog kommandot direkt i första set. Trots press från motståndarna så kunde Åhusspelarna spela hem dubbeln med 6-3, 6-2. 

Totalt 3-1 i matcher vilket betyder att Åhus jagar lagen i serietoppen. Nästa helg gäller det match mot våra grannar från Vä. Kom igen killar! 
Nyheter från våra grupper