Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åhus Tennisklubb
Tennis

Välkommen till Åhus Tennisklubb!
Åhus Tennisklubb har en inomhusanläggning med 3 banor samt ett gym. Utomhusbanorna består av 4 grusbanor som ligger alldeles intill stranden och havet på Täppet och en nylagd grusbana på Äspet.  

Vill du boka bana och spela? Klicka då här

Vill du bli medlem i Åhus Tennisklubb? Klicka då här
Parkering under Åhus Beachhandboll - viktig information
2019-07-04 19:39
När det nu drar ihop sig till Åhus Beach så blir det trångt om parkeringsmöjligheter. Funktionärer kommer att hjälpa till så att de som har bokat tid för tennis kan parkera på Tennisvägen i Täppet. 

Dock är det inte obegränsat med p-platser. Åhus Tennisklubb kommer att ha uppmärkta parkeringsplatser utanför vår entré - 20 p-platser fram till kl. 13, därefter 10 platser under eftermiddagen. 

Uffe Samuelsson kommer måndag 15/7 att dela ut p-tillstånd till föräldrar/anhöriga som skjutsar barn till sommartennisen. 

Generellt tips till alla våra medlemmar; om möjligt cykla under Beachhandbollen!
Filip Bergevi segrar i Åhus efter drömfinal
2019-06-18 21:28
Filip Bergevi och Christian Samuelsson
Det blev bästa tänkbara finalpar i Sommartouren i Åhus, Kristianstad Automobil Open. Åhuskompisarna Filip Bergevi och Christian Samuelsson möttes. 

Filips väg fram till final var spikrak efter bara ett fåtal tappade games. Christian å andra sidan fick kämpa rejält mot andraseedade Jeppe Johansson Holm i en tresetare i semifinalen. 

Väl i finalen var Filip den starkaste och kunde säkra sin fjärde seger i hemmaturneringen. Han flyger senare vidare till Belgien för spel i Future-tävling. Christian kan ändå vara nöjd som ledare av Sommartouren och en fantastisk matchserie i Sverige där han dominerat det senaste halvåret. 

I damernas final kunde Maja Radenkovic, Good to Great, vinna över Alma Johansson. 
Kom och se bra tennis i Åhus
2019-06-14 11:11
Nu är vi igång! 

Kristianstad Automobil Open och Wilson Junior Tour i Åhus. Kom till Tennisvägen i Täppet för att se bra tennis och fika i vårt legendariska tenniscafé. 

Välkomna! 
Junior
Anmälan till sommarkurser för juniorer här
2019-06-11 22:10, Junior
Grustennis på sommaren är kul
Om du vill säkra upp en plats för ditt barn eller barnbarn på våra klassiska sommarkurser i Täppet går det bra att anmäla redan nu. Uffe Samuelsson kommer att erbjuda veckokurser i tre olika perioder: 
Period 1: 15/7 - 21/7
Period 2: 22/7 - 28/7
Period 3: 29/7 - 4/8

Som tidigare somrar så blir det grupper för alla nivåer, från nybörjare till tävlingsspelare i junioråldrarna. Ange i din anmälan vilken grupp du tror passar bäst. Vår tränare hjälper sen till vid kursstart så alla juniorer hamnar i rätt grupp. 

Priset för sommarträningen är samma som förra sommaren, 700 kr för nybörjare och fortsättning och 1000 kr för tävlingsspelare. 
Till kostnaden tillkommer 150 kr i medlemsavgift om ni inte är medlemmar i Åhus Tennisklubb. Som en extra bonus får ni då en gratis speltid på våra grusbanor i sommar (värde 130 kr). 

Välkommen att anmäla er genom att fylla i formuläret här. 
Vi laddar för Åhus Outdoor Open och Kristianstad Automobil Open
2019-06-10 21:36
2018 års finalpar med vinnare Lisa Zaar till höger
På torsdag den 13/6 drar vi igång sommarens tävlingshöjdpunkt i Täppet då kvalet till sommartouren, Kristianstad Automobil Open, startar. 
På lördag startar huvudtävlingen. Då börjar vi också spela klasserna i Wilson Junior Tour. Vi hoppas få uppleva många härliga matcher på våra grusbanor. Kan Christian Samuelsson hålla i sin enorma vinnarserie efter 58 raka segrar i Sverige? Vi håller tummarna för hemmaseger såklart. 

Välkommen till Åhus Tennisklubb för att se bra tennis, men också för att hänga med trevligt folk och sist men inte minst fika i tenniscaféet. 
I caféet hittar du stans bästa burgare från Bondens skafferi och mycket annat gott. 

Till alla medlemmar som inte kan spela på banorna i Täppet, det går att boka banan på Äspet för träningsspel! 
Nyheter från våra grupper