Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Åhus Tennisklubb
Tennis

Välkommen till Åhus Tennisklubb!
Åhus Tennisklubb har en inomhusanläggning med 3 banor samt ett gym. Utomhusbanorna består av 4 grusbanor som ligger alldeles intill stranden och havet på Täppet och en nylagd grusbana på Äspet.  

Vill du boka bana och spela? Klicka då här

Vill du bli medlem i Åhus Tennisklubb? Klicka då här
Information om Sommartouren
2020-07-22 23:14
Snart är det äntligen dags för Sommartouren 2020 att landa i vårt vackra Åhus
Vi är stolta och glada att kunna arrangera vår tennistävling i år igen 15/8 -- 18/8. Det blir spel med Sverigeeliten mellan 15-18/8 på våra banor i Täppet. Två dagar innan huvudtävlingen kommer vi också arrangera ett förkval som kan ge våra egna spelare en chans att kvala in i den här elittävlingen. Det gör att våra tennisbanor i Täppet kommer vara bokade för tävlingen exklusivt fr o m 13/8 -- 18/8. 

Vi ber våra medlemmar om överseende med att banorna inte är tillgängliga för spel dessa dagar och kan med glädje hänvisa till vår femte bana på Äspet. Vår nylagda bana i skogskanten till Kronoskogen kommer vara tillgänglig för spel för medlemmar och övriga besökare till Åhus. 

Varma hälsningar
Tävlingskommittén i Åhus Tennisklubb 
Junior
Avslutning period 2 på sommarkurserna
2020-07-19 12:07, Junior
Legenden Uffe Samuelsson med avslutande tennisjuniorer
Tennisjuniorerna fortsätter att övertyga hos Uffe Samuelssons tennisskola. Efter söndagen kan vi nu summera period 2 bland kurserna. Kursen avslutades med en efterlängtad glass tillsammans med tränare. 

Känns fantastiskt kul att välkomna fler och fler juniorer till vår härliga sport tennis. 
Glädjande nyhet: Sommartouren kommer till Åhus Tennisklubb
2020-07-08 20:30
Kan Filip Bergevi vinna årets upplaga också?
Yes! Vi kan nu avslöja att vi kan arrangera sommarens Kristianstad Automobil Open mellan 15-18:e augusti. Tennisförbundet har godkänt sanktion för att flytta vår tävling så vi kan arrangera den. 

Stort tack till vår huvudsponsor Kristianstad Automobil Open som är med oss även i år. Tack också till förbundet som hjälpt oss att flytta vår tävling från juni till augusti. 

Vi känner oss så taggade för att hälsa den svenska tennisseliten välkomna till Åhus igen. Elitklasser för herrar och damer är inplanerade med för året extra hög prissumma, hela 20.000 kr i varje klass. Tävlingen i Åhus blir den sista i sommartouren innan finalen i Näsbypark. 

Välkomna till Kristianstads Automobil Open - 15-18/8! 
Junior
Succé för minitennis
2020-07-04 18:12, Junior
Lockar till spel
Trots sommarregn kan vi nu förklara den nya minitennisbanan invigd. På lördag eftermiddag ordnade vi rundtennisturnering för alla juniorer. 

Banan funkar finfint och kommer bli en stor succé i vår anläggning i Täppet. Föreningen kommer försöka ha nätet uppe hela sommaren och det är fritt spel för alla som vill. Har ni inte minitennisracket och minitennisboll, fråga i klubben. Vi ska försöka ha lite utrustning man kan låna. 

Det var mysig stämnig vid banan med sommarmusik, spel, korvgrillning och glass. Vinnarna av minitennisturneringen vann till och med priser. Tack till våra egna juniorer, Viktor och Valter för att ni drog ihop en härlig invigning. 

Nu kör vi minitennis! Välkomna allihop i Åhus! 
Junior
Invigning av nya minitennisbanan på lördag
2020-07-02 22:50, Junior
På lördag firar vi att vår nya minitennisbana står klar i Täppet. Det känns så kul att kunna bjuda Åhus på en härlig ny plats redo för spel. 

Valter Larsson och Viktor Rönnberg förbereder för rundtennis, grillning och skoj för alla som vill vara med. Lördag den 4/7 klockan 16 blir det invigning. OBS, ny tid!!!

Välkommen! 

PS. Stort tack till sponsorer som bidragit till att Åhus Tennisklubb kan bjussa på minitennis! 
Nyheter från våra grupper