SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åhus Tennisklubb
Tennis
Junior

Åhus Tennisklubb - Karlskrona TK
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 december, 10:00
Plats:Åhus Tennishall
Aktivitetsinfo: Hej!

På lördag är det hemmamatch mot Karlskrona kl 10.00 för pojkar 15 lag 2.

Marius, Alfred och William spelar singel.

Carl-Rickard och Svante spelar dubbel.

Inbollning är bokad kl 9.00 på bana 2.

Vi har  alla banor mellan 10-12 och bana 2 fram till 14.00.

Vi ses på lördag! Lycka till!
Oavgjort för P15, lag 2 efter bragdliknande insatser
2017-12-09 17:13
Alfred och William spelade singel
Karlskrona TK kom på besök med Pontus Eriksson och Maximilian Carlbäck, tyvärr hade Oliver Johansson-Bergqvist blivit sjuk och därmed fick Åhuslaget börja med en singelvinst på WO. Åhus representerades av William Eklund, Alfred Barnestam Olsson, Marius Gyllerup (singelvinst på WO) samt Carl-Rickard Schmidt och Svante Nilsson i dubbel. 
Både William och Alfred stod för starka insatser i sina singelmatcher mot mer erfaret och rutinerat motstånd. Bäst gick det för Alfred som lyckades besegra Pontus Eriksson med 7-6 (10-8), 6-1 efter en riktig bragdmatch. Publiken kunde njuta av två jämna och spännande matcher där Åhuskillarna gjorde sitt yttersta. 

Inför dubbeln stod det alltså 2-1 och den blev avgörande. Tyvärr kunde inte Carl-Rickard och Svante upprepa bragden från Alfred singel och Karlskrona kunde åka hem med en poäng. Killarna kan se tillbaka på matchen med stolthet och veta att de lyckades pressa Karlskrona. Som 11- och 12-åringar har laget några år på sig att växa in i Pojkar 15-kostymen. 

<< Tillbaka