SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åhus Tennisklubb
Tennis
Junior

ÅTK Summer Camp i juni
Träningsgruppen från 2021 (bilden tagen inomhus då det regnade sista dagen)
ÅTK Summer Camp arrangeras mellan den 24:e juni till och med den 27:e juni. Vi samlas vid tennishallen på Sandvaktargatan 3 i Åhus klockan 8.00 på måndag den 24/6. Vi kommer dra igång träningen direkt så se till att du har ätit frukost innan. 

 

Vi kommer att servera frukost, lunch och mellanmål varje dag mellan träningspassen. På kvällarna äter vi middag tillsammans i samband med olika aktiviteter. Lägret passar alla tennisjuniorer men barnet bör klara av att sova borta utan sina föräldrar. Rekommenderad ålder 11-15 år. Övernattning sker i tennishallen så ta med egen madrass och sängkläder att sova i. Varje natt kommer minst två ledare att finnas i tennishallen.  

 

Träningspassen blir inplanerade mellan 9-12 och 15-17. Vi varvar grustennis med fys som vi brukar. Träningen kommer bli nivåanpassad så du kommer träna med kompisar med ungefär din spelstyrka. Deltagarna kommer att cykla med ledare till och från grusbanorna och tennishallen. Ta alltså med er egen cykel om ni har. Har ni ej möjlighet till det så kommer vi att hyra cykel till er. 

 

Sista dagen på lägret avslutar vi med matchspel och annat kul. Lägret slutar klockan 18.00 på torsdag 27/6 i tennishallen på Sandvaktargatan.  

 

Det kommer bli mycket träningsövningar på vårt grus, en del matchspel varvat med fyspass med fystränare. 

 

Vårt tränarteam leds av Henrik Karlsson och Robert-Jan Maat. Tränarstaben är Henry Rönnberg, Viktor Rönnberg och William Eklund.

 

Kostnaden för Prince Camp är 3 250 kronor. Ni kommer att få en faktura för träningsavgiften till er email som ni anger vid anmälan. Anmäl via bokningssystemet 


Välkommen! Anmäl dig direkt! 

/Åhus Tennisklubb, Juniorkommittén

Telefonnr till tränarna: Henry Rönnberg:  072-549 17 32, Viktor Rönnberg: 076-634 28 53, William Eklund: 070-830 04 48
Kontakt Juniorkommittén: Henrik Karlsson :   Henge.po.k@gmail.com

                                          Robert-Jan Maat:   rjmaat@hotmail.com

 

Tyskland - Kiel
Carl-Rickard och Alfred stretchar framför landhockeybanan

Vi åker till Kiel i Tyskland under sommaren. Datum i år för Kiellägret blir troligen 7-13/8. Klockan 07.00 samlas vi vid tennishallen för gemensam avfärd till Kiel. Tänker ni åka i egen bil, meddela detta till Ulf Samuelsson i god tid innan. 

 

Barnen bor i tennishallen tillsammans med tränarna. Även föräldrar är välkomna att bo i tennishallen för ca 30 Euro för hela veckan. De som vill bo på hotell rekommenderas Ghotel som ligger 5 min promenadavstånd från anläggningen. 

 

På anläggningen finns en restaurant där vi äter frukost, lunch och kvällsmat. För barnen ingår detta i priset för lägret. Som vuxen kan man köpa till detta för ca 22 Euro/dag. 

Det finns 10 grusbanor som ligger vackert belägna med skog runt omkring. 

 

En kväll är det grillafton på anläggningen. En kväll brukar de vuxna som vill åka till en restaurant. Barnen är då kvar på anläggningen med några ledare. En dag planeras för utflykt till Hansa-park för en heldag. Inträdet till nöjesparken ingår ej i priset för lägret. 

 

Hårda och roliga träningsdagar utlovas. 

 

Under hela veckan hjälps vi vuxna åt att hålla rent och snyggt på toaletter samt inne i tennishallen där alla bor. Duschar finns i klubbhuset som klubben sköter. 

Meddela om ert barn har allergier eller om det är något annat som vi bör veta. Vi är tacksamma om ni kan meddela era telefonnummer samt mailaddresser till lägerledningen så vi kan göra en lista. 

 

Vi hoppas att vi alla får en varm och solig tennisvecka med mycket glädje och skratt! 

 

Tränare Ulf Samuelsson bedömer vilka juniorer som är mogna att följa med på lägret. 

Stockholm Open
Morgonjogg i Enebyberg

Stockholm Open Läger 10-14:e november 2022

Vi åker till Stockholm på träningsläger där vi även går och tittar på Stockholm Open i två dagar. 

Vi bor i klubbstugan i Enebyberg och tränar där då vi inte är i Kungliga Tennishallen.

Föräldrar är välkomna att följa med och bo tillsammans med barnen. Vuxen betalar lite för att åka i bussen. 

Genom alla aktiviteter där alla föräldrar ställer upp och hjälper till gör det möjligt att ordna denna resa till detta låga pris.

 

Samling vid tennishallen onsdag kl 14. Hemkomst söndag ca kl 17.

Kostnad: ca 2200 kr (inklusive allt utom fickpengar och mat på Stockholm Open torsdag och fredag kväll) 

 

Packning: Madrass, sovtäcke, kudde, handduk, toalettsaker, hopprep, tenniskläder till flera dagar, träningsoverall samt joggingskor.

 

Anmälan: Senast den 15:e oktober behöver vi veta hur många som ska med eftersom biljetter ska köpas. Även om vuxna ska med vill vi veta detta samtidigt då detta underlättar köp av biljetter (blir billigare då).

Om föräldrar vill åka med i bussen kostar det 300 kr. 

 

Ledare: Ulf Samuelsson samt hjälptränare

 

Tränare Ulf Samuelsson bedömer vilka juniorer som är mogna att följa med på Stockholm Open läger

Spanien - Marbella
Royal Marbella Club de Tennis

Klubben brukar åka till Marbella för att inleda utesäsongen med intensiv grustennis. Inför våren 2022 planerar vi för perioden 21-28/5.  

 

Lägret innebär många och långa träningspass och mycket kul i värmen på Royal Club de Marbella. 

 

Tränare Ulf Samuelsson bedömer vilka juniorer som är mogna att följa med på lägret.

 

Kolla in den härliga anläggningen här.