SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åhus Tennisklubb
Tennis
Junior

ATL Lund - Åhus Tennisklubb
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 oktober, 15:00
Plats:Tennishall
Tuff resa till Lund för P15, lag 1
2017-10-15 13:43
Elian, Miles och Henry i Lund
Vårt förstalag i klass pojkar 15 fick en tuff utmaning i deras bortamatch mot ett mycket starkt lag från ATL i Lund. Vi får erkänna att vi har en del skadeproblem med en Ludvig Danielsson tillfälligt borta och Miles Mahoney precis tillbaks i träning efter lång tids sjukdom. Albin Nyman var borta på Wilson Tour slutspel i Växjö. 

Det gjorde att Miles Mahoney och Elian Skogsgårdh fick sällskap av Henry Rönnberg mot ATL. Elian och Henry har spelat starkt på sista tiden så det fanns en förhoppningar att kanske knipa en poäng. Tyvärr kan vi konstatera att ATL var för starka. Miles kunde inte riktigt göra sig själv rättvisa mot Ross Weibull. Henry lyckades ta den enda segern mot ATL efter en inspirerande insats mot Nikolau Iordanesco. 

Nu ligger laget illa till i tabellen. Det måste till en seger för att säkra nytt kontrakt i samma division till nästa år. Idag har killarna chansen mot Svedala borta och sen återstår en tuff batalj mot IS Göta hemma i Åhus. Vi håller tummarna för att killarna lyckas bärga en seger och säkra fortsatt spel i högsta divisionen i Syd. 

<< Tillbaka